Cursussen voor kinderen fitness circus cursus skating
Cursussen voor kinderen fitness circus cursus skating
Cursussen voor kinderen fitness circus cursus skating
Cursussen voor kinderen fitness circus cursus skating
Cursussen voor kinderen fitness circus cursus skating

Cursussen voor kinderen

Een nieuwe hobby of passie ontdekken, vrienden maken en je te pletter amuseren: Kidopia biedt verschillende boeiende cursussen voor kinderen. Onze enthousiaste lesgevers coachen kids op jonge en oudere leeftijd zodat ze een kei worden in hun favoriete sport. Wil je op de hoogte blijven van onze cursussen voor kinderen? Hou dan zeker de Kidopia Facebook pagina in de gaten!

 

Danslessen voor klein en groot

Iedereen die gek is op dansen, kan zich uitleven bij Kidopia! Voor de allerkleinsten organiseren we leuke lessen Kleutermotoriek, Kleuter Moves of Pre-dance Moves. Daarnaast beleven kinderen vanaf zes jaar het ultieme dansplezier tijdens de toffe cursus Dance Moves. Bovendien kunnen ook 16- en 18-plussers bij ons terecht om interessante danslessen te volgen.

Ontdek de Kidopia circus cursus

Jongleren, trapezekunsten onder de knie krijgen, koorddansen, diabolo kunstjes leren, … Groot of klein, je wordt een echte circusartiest dankzij onze knotsgekke circus cursus. Kleuters kiezen voor de circusmotoriek lessen, kinderen vanaf zes jaar gaan voor de Multicircus lessen. Of zou je het super vinden om op een éénwieler te kunnen rijden? Ook dat kan!

 

Spannende skating lessen

Bij Kidopia hebben we voor iedereen een leuke cursus. En dus ook voor élke durfal! Stoere jongens en meisjes schrijven zich in voor onze lessen Inline Skating, leren Skateboarden als een pro of doen indrukwekkende trucjes tijdens de les Stuntstep.

Fitness voor jongeren

Zin om te fitnessen op jouw niveau? Super! In ons Fitness Atelier worden tieners bijgestaan door een fit instructor en wordt gewerkt aan jouw vitaliteit. Small Group Fitness draait niet om zware fitness trainingen, maar wel om positieve belasting. Je lichaam is nog niet volgroeid, daarom werken we stap per stap op kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie.

 

Specials

Naast de traditionele cursussen pakken we regelmatig uit met unieke cursussen. Ontdek bijvoorbeeld onze Yoga voor kinderen. Een wekelijks uurtje waarbij kinderen even tot rust kunnen komen en zich kunnen focussen op hun ademhaling en lichaam. Intenser zijn onze Free Running lessen: springen en lopen gecombineerd met acrobatie en stunts.

 

 

Download onze Kidopia folder.

Schrijf je online in!

 

Kruis je cursus aan.

Tot en met 3 juni geniet je van 10 euro vroegboekkorting.

Na je aanvraag, mailen we je alle betalingsdetails!

OPGELET:

Je inschrijving is pas geldig na betaling. Onze cursusgroepen hebben een beperkte capaciteit. Betaal dus aansluitend!